We gaan op reis!

Terra Cacti heeft een te gek plan: we willen op reis! Sam en Anneke nemen je mee naar een mooie locatie met veel zon. Anneke kookt en Sam geeft yoga. Tussendoor schrijven we aan een verhaal en krijgen jullie schrijftrainingen en -oefeningen. Het verdere programma: met elkaar wijntjes drinken, zwemmen, wandelen en dansen op de keukentafel. Zo’n vijf tot zeven dagen lang. Het lijkt ons heerlijk. Als er niemand gaat, dan gaan wij sowieso!

Maar het liefst nemen we jou mee. Jij, die graag schrijft, maar weinig tijd ervoor heeft, of te weinig durf. Jij, stramme schrijver die misschien eens wat leniger zou mogen worden (dit is een vrij accurate omschrijving van Anneke). Jij middelmatige schrijver, die graag in een week leert wat er zo leuk is aan schrijven. Jij, goede schrijver die zich graag in goed gezelschap verkeert. Jij, die dit net zo’n goed plan lijkt als ons.

We zoeken een huisje met veel zon en tuin en het liefst zo’n romantische veranda bijvoorbeeld. Iemand nog tips? We willen augustus/september op pad.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *