Een website in twee dagen

Terra Cacti en Webbify slaan de handen in één. We leveren onze klanten in twee dagen een nieuwe site, met teksten van Anneke Kortleve.

Terra Cacti wordt dus nu uitsluitend één product: een website met tekst en beeld, gebaseerd op de samenwerking tussen Anneke Kortleve en Robert Blinde. Voor alle overige opdrachten kun je terecht bij Webbify of bij Schrijfbedrijf Kortom.

We werken daarvoor uitsluitend met de thema’s van Codestag, want dit bureau maakt de meest heldere thema’s zonder plug-ins, wordpress bakerys en andere zaken waardoor je in verwarring raakt of snel gehackt wordt.

Anneke Kortleve komt langs bij jou op kantoor en doet in de ochtend een strategische sessie, waarin je ingaat op jouw bedrijf. Die dag schrijft Anneke de basisteksten over jouw werkzaamheden en wie jij bent als bedrijf. Die middag worden de teksten meteen gecontroleerd. Deze teksten gelden als basis voor de te vullen website.

De volgende dag kiezen we een wordpressthema van Codestag dat past bij jouw werkzaamheden. Daarvoor hebben we beelden nodig, symbolen, een tijdelijk logo, kleuren en foto’s. Die zoeken we uit, waarvoor Anneke je het designprogramma Canva uitlegt en hoe jij stockfoto’s kunt uitkiezen en plaatsen op je site.

Vervolgens gaan we met de developer aan de slag en bouwen we het WordPress-thema naar jouw bedrijf. We vullen de teksten in, bekijken of ze zo goed staan en maken verschillende nieuwsberichten aan. Je krijgt een heldere uitleg over hoe de website werkt en hoe je deze zelf kunt veranderen. Na twee dagen staat jouw website en kun je deze verder aanvullen – al dan niet door Anneke of Robert nog verder in te huren.

De hyperfocus en pragmatiek legt een prettige fundering voor jouw bedrijf, waardoor je gemakkelijk verder kunt uitbouwen.

Wil je een voorbeeld van de websites die wee hebben gebouwd onder codestag? Dat is deze website!

Andere voorbeelden:

www.deeldezon.eu
www.koolbv.com
www.paniekdertiger.nl