Website 2000 euro

Voor grotere bedrijven, ZZP’ers die geen twee dagen vrij kunnen maken of zelf geen teksten kunnen meeschrijven en bedrijven of organisaties die meer tekst nodig hebben, bouw ik in samenwerking met Webbify een website in een Codestag-template in ongeveer een week. Deze website kost ongeveer 2000 euro).

Voorbeelden van websites die 2000 euro kosten (let wel, sommige teksten zijn hierbij gekomen)

Containerplein

(vacaturetekst is geplaatst vanuit communicatieafdeling)

DeeldeZon

(exclusief nieuws & best practices)

Batteryonwheels

(presentaties + nieuwssectie vallen niet onder dit tarief)

Overigens zijn de tarieven onderhandelbaar. Wanneer je een BV hebt, maar zelf ook een gedeelte wilt schrijven, komen we vaak uit op 1500 euro. Een voorbeeld is te vinden in:

Kool BV

Dag 1: strategie- en schrijfdag

Op dag 1 interview ik je over de visie en strategie van je bedrijf. Ik heb daarvoor een effectief contentplan ontworpen: de Wat-dan-merkbelofte. We houden op jouw kantoor een strategische sessie van anderhalf tot twee uur, waarin we de basis leggen voor de door mij te schrijven teksten. Ook bepalen we deze dag welk beeld we gaan gebruiken en zal ik dit beeld verzamelen.

Daarna zal ik bij jou op kantoor beginnen met schrijven van de eerste teksten. Einde van de middag lezen we deze teksten meteen door, om te kijken of we de goede richting in gaan.

Dag 2: Schrijfdag 2

Ik schrijf op dag twee verder aan de benodigde teksten. Ook kiezen we een template van Codestag, als je nog geen keuze hebt gemaakt. Hierna laat ik via Webbify je domeinnaam laten registreren en je hosting* regelen. Ook staat het template op jouw naam en is er een kleine opzet gemaakt met de voorlopige teksten.

Dag 3: Redactiedag + huisstijl bepalen

Vandaag ga ik je website inrichten. Je kunt zelf kiezen voor de kleuren, UX en huisstijl, of ik doe een voorstel en je mag erop schieten. Je kunt ook later nog bepaalde elementen veranderen. Als ik het beeld binnen heb gekregen, zal ik de site vullen met de foto’s, maar anders geen zorgen: dan kies ik voor passende stockfoto’s en kun je dit later nog aanpassen.
Ik schrijf uit hoe je de beelden eenduidig op? Wil je een simpel logo op je site en je favicon, dan maken we dat op. Wil je een nieuw logo, dan laat ik dat ontwerpen door Zita Nagy, een supertalentvolle Hongaarse ontwerper die voor ongeveer 250 euro jouw nieuwe logo ontwerpt (Containerplein is hier een voorbeeld van).

Vervolgens vul ik je site met de teksten.

Dag 4: laatste redactieslag en oplevering

Op de laatste dag loop ik door al je pagina’s heen en check ik of het voldoet. Daarna bel ik even met jou en lopen we er samen doorheen voor we de site opleveren.

Voorwaarden

Je bent verplicht hosting af te nemen bij Robert Blinde. Dat is niet per se vervelend! Hij rekent slechts 10 euro per maand, terwijl hij allerlei extra services uitvoert. Alle klanten van Terra Cacti zijn enorm tevreden over zijn hosting. Heb je al hosting? Dan betaal je 300 euro extra. Het is namelijk vaak extra werk gebleken en Robbert zijn verdienmodel is in dit model voornamelijk de hosting, waarvan de meeste klanten niet meer bij hem weggaan. Je bent na een jaar vrij om te gaan.

Je moet binnen een week de teksten nakijken, of laten nakijken door iemand die jij aanwijst in je bedrijf. Op de eerste dag dat ik bij je langskom op kantoor moet je ergens later op de dag de tijd hebben om te kijken of de teksten de juiste richting op gaan.

Je betaalt zelf de kosten voor je domeinnaam, variƫrend van 1 euro per jaar tot 40 euro per jaar.

De eerste maand staat vragen vrij. Kom je er daarna niet uit? Dan reken ik 50 euro voor een vraag hoe je de site aan moet passen (tenzij het een vraag is die buiten jouw macht ligt). Dit is niet om rijk te worden, maar omdat ik anders een soort WordPressbaken blijk te worden, terwijl de antwoorden vaak zeer simpel zijn, in de video te vinden zijn en omdat mensen de eerste maand niet hebben geoefend in het wijzigen van de site.

Wil je liever mij later inhuren om je teksten te wijzigen? Dat kan ook, daarvoor reken ik een vast tarief.