Nieuw: Volledige website (inclusief tekst) voor 1000 euro.

We hebben een nieuwe actie.

Voor ZZP-ers bouwen we jouw website inclusief huisstijl, beeld en tekst voor 1000 euro. Daarvoor steel ik twee dagen van je tijd. Hoe dit kan? Dit kan omdat Robbert Blinde en ik nu al jaren samenwerken, ik een handig contentplan heb ontworpen waardoor we gemakkelijk tot de kern komen en omdat je alleen kunt kiezen voor een template WordPress-websites van Codestag. Dit zijn te gekke templates die wij volledig onder de knie hebben inmiddels. Je schrijft zelf mee aan je teksten en je moet voor deze website twee dagen ook zelf aanwezig zijn. Als je dat niet kunt, omdat je te druk bent, dan kan het natuurlijk wel nog steeds, maar komt er wel een extra vast bedrag op je site, omdat het dan veel meer tijd kost om het te maken.

Goed: zo zien de dagen eruit:

Dag 1: strategie- en schrijfdag

Op dag 1 gaan we in op de communicatiestrategie van je bedrijf. Ik heb daarvoor een strategisch plan geschreven waarin we vrij pragmatisch te werk gaan. Ik interview je eerst over je doelgroep en wat je doelgroep van je verwacht en hoe jij jezelf onderscheidt in je branche. Vervolgens vraag ik je een indeling van je werkzaamheden en zetten we de werkzaamheden uit aan de hand van de verwachtingen van je afnemers en jouw onderscheidendheid. Daarna beschrijven we het hoe en waarom van jouw bedrijf. Zo vergeet een bedrijf met een vrij unieke missie niet de algemene verwachtingen mee te nemen, en ziet een vrij algemeen bedrijf in dat het ook veel unieke zaken heeft, waardoor het bestaansrecht heeft.

Vervolgens gaan we enkele portfolio-items behandelen, waarin we een strategie ontwikkelen hoe we deze teksten gaan opschrijven.

Daarna gaan we de te schrijven teksten verdelen. Ik geef je tips en uitleg over hoe je de teksten kunt opbouwen. Vervolgens schrijven we die dag nog de teksten, waarna we elkaars teksten redigeren. De teksten hoeven nog niet helemaal perfect te zijn, maar gelden wel als goede basis om de site op te zetten. Ook adviseer ik je over de template van Codestag, als je niet al eerder de tijd hebt gevonden om hiertussen te neuzen.

Hierna laat ik via Webbify je domeinnaam laten registreren en je hosting* regelen. Ook staat het template op jouw naam en staan de voorlopige teksten al ingedeeld op je site.

Dag 2: Huisstijl en bouwen

Deze dag gaan we je UX-strategie bepalen (de user-experience) je huisstijl bepalen en het beeld regelen. Kies je voor jouw eigen foto’s of gebruiken we stockfoto’s? Gebruiken we voor het beeld een vaste opmaak, of gebruik je het beeld zoals het is en snijden we die alleen uit.

Heb je symbolen nodig om je diensten uit te tekenen, dan kiezen we die uit. Wil je een simpel logo op je site en je favicon, dan maken we dat. Vervolgens vullen we je site met de teksten. Dan lopen we door je site heen en onderzoeken we of de voorlopige teksten goed werken of niet en passen we aan waar nodig.

Verder maken we die dag een uitlegvideo over hoe je de teksten kunt wijzigen, zodat je daar later zelf mee aan de slag kunt. Het wijzigen van de site is aan jou. Wees ervan bewust dat je hier snel in moet trainen om dit onder de knie te krijgen.

De eerste maand staat vragen vrij. Kom je er daarna niet uit? Dan reken ik daarvoor 50 euro (tenzij het een vraag is die buiten jouw macht ligt). Dit is niet om rijk te worden, maar omdat ik anders een soort WordPressbaken blijkt te worden, terwijl de antwoorden vaak zeer simpel zijn, in de video te vinden zijn en omdat mensen de eerste maand niet hebben geoefend in het wijzigen van de site.

Wil je liever mij later inhuren om je teksten te wijzigen? Dat kan ook, daarvoor reken ik een vast tarief.