Codestag

Codestag tilt WordPress-templates naar een nieuw niveau.

Voor de Terra Cacti-sprint werken we alleen met de templates van Codestag. Dit omdat templates er aan de voorkant vaak mooi uitzien, maar voor de gebruiker later onmogelijk te hanteren zijn. Bij Codestag heb je dit probleem niet, deze zijn enorm Filler Friendly: jij als vuller van je website begrijpt precies hoe deze werkt en hoe je deze kunt hanteren.

Codestag heeft een designslag die goed passen bij de teksten van Anneke: fris en uitgesproken. Je kunt zelf de keuzes maken voor kleur, lettertype en opbouw.

Robert bouwt je website en geeft je die dag tips over hoe deze werkt. Hij heeft daarbij een prettig aanbod voor hosting voor 10 euro per maand, waardoor je ook daarna ook nog bij hem terecht kunt wanneer je iets niet begrijpt over je site. In dat hostingspakket zit een halfjaarlijkse check, waarbij je website wordt doorlopen op prestatie.

Let op: de dagprijs is gebaseerd op een portfolio-website. Wil je een Woo-Commerce website van Codestag, dan kost dat iets meer tijd en zul je iets meer betalen. (In sommige gevallen heb je dan wel minder tekst nodig natuurlijk, daar houden we rekening mee in de prijsopgave).

Natuurlijk kennen de templates haar limieten, best wel veel ook.

We werken er handig omheen, maar sommige dingen zijn nu eenmaal al gekozen en niet te veranderen of niet aanwezig in het template. Je kunt er ook voor kiezen om een website te laten bouwen door Robert Blinde (of een andere developer) en de teksten los in te kopen bij Anneke (of een andere tekstschrijver).