FAQ

Waarom is het pakket met eindredactie niet veel goedkoper dan het pakket met tekst?

Eindredactie en coaching kost uiteindelijk bijna net zoveel tijd als wanneer de professional het zelf schrijft. Anneke heeft immers een decennium ervaring in het schrijven van teksten. Ook lukt het met eindredactie niet om de tweedagensprint aan te houden, waardoor dit ons meer tijd kost. Het voordeel van het pakket met eindredactie is dat je beter leert schrijven, omdat de coaching en eindredactie ook gericht is op jou dingen te leren. Het voordeel van het pakket met tekst is dat je teksten vaak multi-inzetbaar zijn, dus ook in pitches etc.

Hoe lang is mijn website houdbaar?

Je website kan de komende tien jaar prima mee. En natuurlijk kun je zelf je website aanpassen, dat leren we je.

Als ik een andere tekstschrijver of websitebouwer wil inhuren, na oplevering, kan dat?

Ja. Tuurlijk. Na een jaar kun je ook een andere hostingspartij kiezen.

Waarom gaat Anneke bij mij op kantoor zitten schrijven?

Het is praktischer, omdat ze dan meteen je bedrijf leert kennen en ze je direct wat kan vragen als ze een vraag heeft. In de namiddag leest ze haar teksten voor, die jij kunt redigeren waar nodig. Je moet dus beschikbaar zijn in de ochtend en in de namiddag, over de dag alleen voor vragen. Als je het XL-pakket hebt, dan hoeft ze de dag erop niet op je kantoor te zitten. Als we je site gaan bouwen is het wel handig als je het grootste deel van de tijd aanwezig bent.

Help, ik heb geen kantoor.


Je bent meer dan welkom op het kantoor van Terra Cacti in Rotterdam, om te flexwerken. Je moet wel de dag van 9 tot 17 uur op haar kantoor kunnen zitten.

Ik heb het toch iets te druk, kan ik een dag van te voren afzeggen?

Nee, we hebben je al ingepland. Je betaalt voor afzeggen later dan 24 uur 150 euro. Als het zo druk is, dan moet dat een schijntje zijn. We zijn hier streng in, omdat het anders ons geld kost en we dan deze prijzen niet kunnen hanteren.

Zijn de teksten niet veel beter wanneer Anneke het niet uitstrijkt over een langere tijd?

Niet noemenswaardig. Dat komt omdat Anneke een vrij korte aandachtsspanne heeft. Ze kan zich een paar dagen enorm interesseren voor een onderwerp en daarna het niet meer zo interessant vinden. Door het werken in sprints zet ze deze eigenschap om in een businessmodel. Wat daarbij ook van belang is, is dat Anneke geen andere opdrachtgevers of afleiding van haar eigen kantoor toelaat, omdat ze bij jou op kantoor gaat zitten. Het is wetenschappelijk aangetoond dat wanneer je in een flow werkt, elke afleiding je ongeveer een kwartier kost om weer terug in de flow te komen. Door die afleiding uit te schakelen, kan ze gewoon sneller werken en dezelfde kwaliteit leveren, zo niet betere.

Waarom kan ik zelf geen hosting kiezen?

Dat kan wel, maar het kost je 150 euro extra. Dit omdat de ervaring is dat we vaak extra werk hebben aan een andere hostingservice, met verkeerde instellingen of bijvoorbeeld een e-mailbox die niet blijkt te werken. We hebben meerdere keren gehad dat we daardoor een dag niet konden werken, wat met de scherpe prijs en het sprintmodel dat we aanbieden, heel erg onhandig is.

Ten tweede is de hosting onderdeel van ons verdienmodel. Met het implementeren van je site betaal je slechts 100 of 200 euro aan Robert. Maar omdat hij de hosting op zich neemt voor je, verdient hij een paar euro per maand aan je en met alle partijen die een website bij ons afnemen, maakt dat natuurlijk een flink verschil.

Ten derde, aan de hosting hebben we extra services geplakt. Je betaalt hetzelfde als bij iedere hostingspartij, maar het voordeel is dat je webbouwer je hosting verzorgt en die kent je website dus. Als er een probleem is, weet hij waar het aan ligt. Ook krijg je geen onverwachtse kosten die te maken hebben met je hosting en kun je altijd hem iets vragen als er iets mis is met je site via [email protected]