hosting

Hosting via Terra Cacti

Terra Cacti biedt AWS-hosting (dat is die superluxe inderdaad) met gegarandeerd voldoende schijfruimte voor je website en ongelimiteerd dataverkeer. Ook implementeren we voor je een G-suite, als je dat wilt. Maar natuurlijk gaan we nog een stappie verder. Hier een ellenlang verhaal over wat wij allemaal nog meer doen voor jouw hosting:

Halfjaarlijkse check

Elk half jaar checken we met jou je website. Anneke of Robert loopt door de website en bekijkt even of alles nog recht staat, of je nog tevreden bent met beeld en of er geen gekke verspringingen zijn bijvoorbeeld. Wanneer er dingen zijn die niet meer kloppen met de oplevering, dan lost Robert dat op. Daar krijg je geen extra factuur voor. Wil je andere aanpassingen of nieuwe toevoegingen aan je website of content, dan krijg een offerte.
In andere woorden, iemand zit je een keer per half jaar even achter de broek om te checken of die site nog wel snor zit. Fijn toch.

Back-up

In overleg met jou – dat ligt aan hoe vaak je iets toevoegt aan je site – maken ook wij periodiek een back-up van je site. We bewaren daarbij zorgvuldig je eigen template-code, zodat ook de vormgeving niet zomaar verloren gaat.

Bescherming tegen hacken –

We bouwen een site waarbij hacken haast onmogelijk is. Het is namelijk een ‘headless CMS’. Maar het blijft het wereldwijde web, grillig en nooit 100 procent voorspelbaar. Daarom geven we bij ons hostingspakket bescherming tegen hacken. Mocht je site gehackt worden dan zetten we kosteloos voor jou de laatst opgeslagen versie voor je neer.  

Let op: hackbescherming kun je alleen krijgen van ons met een automatisch gegenereerd wachtwoord dat je ontvangt van ons.*

Updates

We houden updates bij. Zelf kun je gemakkelijk je website back-uppen en updaten, maar wij houden daarbij ook even bij je de laatste versie hebt van sliders, Google Maps en plug-ins.

Prijs: 10 euro per maand inclusief domeinnaamregistratie. Niet duurder dan normale hosting dus voor particulieren, en dat met zoveel extra’s! Hoera! Dit is een service vanuit Terra Cacti, we bieden dit alleen aan aan onze klanten.

*Je mag dus niet je wachtwoord wijzigen (dit omdat bijvoorbeeld ‘Geheim123’ wat sneller door de mand valt dan een auto-gegenereerd wachtwoord). Je mag wel het wachtwoord opslaan in je browser (dat doet het CMS automatisch voor je) en het wachtwoord bewaren in je e-mail etc. Je hoeft dus geen Startrekachtige code uit je hoofd te leren. Wil je toch een eigen wachtwoord dat ook voor ons geheim is? Geen probleem, dan regelen we dat samen even!