Hosting

Hosting Terra Cacti X Webbify

Als je een website hebt, dan moet je deze hosten. Zie het als de huur van je winkelruimte, maar dan de webruimte. Dat is niet alleen bij Terra Cacti zo, dat is bij iedere website zo. Wanneer je een Codestag-template via Webbify hebt laten installeren, dan zal Webbify je hostingspartij worden of de hosting overnemen.

Wil je niet de hosting afnemen via Webbify? Dan betaal je 150 euro afkoopkosten bovenop je pakket. Dit heeft een paar redenen. Ten eerste omdat de ervaring is dat we vaak extra werk hebben aan een andere hostingservice, met verkeerde instellingen of bijvoorbeeld een e-mailbox die niet blijkt te werken. We hebben meerdere keren gehad dat we daardoor een dag niet konden werken, wat met de scherpe prijs en het sprintmodel dat we aanbieden, heel erg onhandig is.

Ten tweede is de hosting onderdeel van ons verdienmodel. Met het implementeren van je site betaal je slechts 100 of 200 euro aan Robert. Maar omdat hij de hosting op zich neemt voor je, verdient hij een paar euro per maand aan je en met alle partijen die een website bij ons afnemen, maakt dat natuurlijk een flink verschil.

Ten derde, aan de hosting hebben we extra services geplakt. Je betaalt hetzelfde als bij iedere hostingspartij, maar het voordeel is dat je webbouwer je hosting verzorgt en die kent je website dus. Als er een probleem is, weet hij waar het aan ligt. Ook krijg je geen onverwachtse kosten die te maken hebben met je hosting en kun je altijd hem iets vragen als er iets mis is met je site via [email protected]

Robert stuurt mij elk half jaar een e-mail of ik nog tevreden ben, of alles nog klopt. Dan denk ik, oeh eh ja, even kijken. Het is echt heel prettig dat hij dat zo in de gaten houdt. Het geeft me een heel zeker gevoel over mijn site.

Elise de Ruiter van Liesjedoet.nl

Voldoende schijfruimte

Webbify biedt hosting met gegarandeerd voldoende schijfruimte voor je website en ongelimiteerd dataverkeer. Daar zitten fijne voordelen aan: 

Halfjaarlijkse check

Elk half jaar vraagt Webbify je per e-mail je door je website te lopen en te bekijken of alles nog recht staat, of je nog tevreden bent met beeld en of er geen gekke verspringingen zijn bijvoorbeeld. Wanneer er dingen zijn die niet meer kloppen met de oplevering, dan lost Webbify dat op. Daar krijg je geen extra factuur voor. Wil je andere aanpassingen of nieuwe toevoegingen aan je website of content, dan krijg je een offerte.

Back-up & hackbescherming

In overleg met jou – dat ligt aan hoe vaak je iets toevoegt aan je site – maakt Webbify periodiek een back-up van je site. Mocht je site gehackt worden dan zet Webbify kosteloos voor jou de laatst opgeslagen versie voor je neer. Webbify is onder geen beding aansprakelijk voor eventuele schade die je hebt opgelopen wanneer je site is gehackt. 

E-mail

Bij je hosting zit een eigen e-mailbox, zodat je kunt e-mailen via jouw eigen domeinnaam. Je kunt kiezen of je deze wil gebruiken en zo ja, of je daarop wilt inloggen via de hostingservice van Webbify, of dat je deze naar G-suite business of Outlook wilt overzetten.

Prijs

10 euro per maand. Niet duurder dan normale hosting dus voor particulieren, maar dan met extra veel service.