Over ons

Bij Terra Cacti bouwen we in twee dagen je site. Hoe we dat doen? Door de juiste begeleiding. We bepalen waar je staat en waar je naartoe wilt, welke doelgroep je aan wilt trekken en daarna gaan we aan de slag. We  zorgen voor een goede etalage van jouw organisatie en we leggen je uit hoe je je website zelf kunt aanpassen. Zodat je kunt veranderen, van zienswijze of van bedrijfsstructuur.

Terra Cacti is een samenwerking van Anneke Kortleve en Robert Blinde. Robert Blinde regelt de website achter de schermen en de hosting, Anneke regelt de keuzes aan de voorkant. Ze zijn een goed team, ze werken al jaren samen. Anneke heeft door Robert veel geleerd over programmeren, wat wel en niet praktisch is en heeft vaak voor Robert een website ontworpen. Robert heeft van Anneke veel geleerd over tekstschrijven en vormgeving.

In het dagelijks leven is Anneke schrijver over eten en het leven, en veel voor opdrachtgevers zoals Gemeente Rotterdam en Kunstmuseum Dan Haag. Robert heeft zijn scriptie ingeleverd – waarvan inmiddels een eerste artikel is verschenen – voor de master ICT & Consulting en mag nu zijn baan kiezen.

Terra Cacti is niet alleen een verdienmodel, het is ook een ideaal. Veel jonge bedrijven die via ons een site krijgen, worden steeds zelfverzekerder. Het is tof om ondernemerschap op deze manier te kunnen stimuleren.