Website & Coaching

Schrijf je graag zelf je teksten, maar wil je wel graag begeleiding in het schrijven van je teksten en het bouwen van je site, stijlkeuzes en beeldkeuzes? Kies dan voor het pakket website & coaching. In dit pakket ga je eerst in een strategische sessie in op wat je doet, wat je graag op je site wilt plaatsen, wat je doelgroep zoekt en wat je concurrentie doet.

We maken een indeling en kiezen een template van Codestag wat past bij jouw bedrijf. Vervolgens ga je zelf de teksten schrijven, maar als je ergens niet uitkomt, dan kun je dat gewoon vragen aan Anneke. Anneke kijkt je teksten na, redigeert ze en herschrijft stukken die niet helemaal lekker uit de verf komen. Het zijn jouw teksten, maar dan met een kleine upgrade. Als je teksten af zijn, plannen we een dag in dat Robert je website gaat uploaden. We kiezen je kleurenpallet, je lettertypes en je foto’s. Je kunt kiezen uit een grote database van stockfoto’s en leert meteen hoe je die op maat snijdt voor je website. Aan het einde van de dag is je site af. Je kunt de site zelf later nog aanpassen. Als je niet meer weet hoe dat moet, hebben we vele instructiefilmpjes over jouw site. Weet je het nog niet, dan kun je een mailtje sturen.

We garanderen je dat wanneer jij je teksten afhebt, je website in een dag staat. Zo niet, dan werken we er kosteloos door.

Dit zit er allemaal in je pakket:

  • Strategische sessie
  • Coaching tekst (max. 5 webpagina’s)
  • Template Codestag
  • Rechtenvrije Stockfoto’s
  • Eventueel profielfoto
  • Eenvoudig logo
  • Huisstijl + handleiding
  • Uitleg WordPress
  • Toegang tot instructiedatabase
  • Hackbescherming & back-up

Prijs: 600 euro (ex BTW)
Prijs is exclusief hosting, 10 euro per maand via Webbify. Wanneer je geen hosting kiest via Webbify, zijn daar kosten aan verbonden.

Voorbeeld:

Roos Marie van der Werff

website + coaching

Roos Marie van der Werff veranderde haar loopbaan van actrice en theaterdocent naar scenarioschrijver. Het opzetten van haar portfolio en daarmee profileren, was voor Roos de grootste uitdaging. Daarvoor had zij vooral coaching nodig om de stap te zetten. De teksten die ze schreef, die hadden natuurlijk weinig redactie nodig. Ze kan heel goed schrijven! Fijn om dat nu ook aan de wereld te laten zien.

Ik dacht eerst, wat ga ik erop zetten? Anneke liet mij zien dat alles wat ik tot nu toe heb bedacht, met wie ik samenwerk, op de site mag en dat dat een goed beeld geeft. Het voelt nu alsof ik mijzelf erken voor wat ik doe. En ik vind de site echt prachtig.

Roos Marie van der werff