Website & Tekst XL

Kies je liever voor de grote broer?

Wil je graag met je bedrijf online en bied je verschillende diensten aan? Kies dan voor het pakket website & tekst XL.

In dit pakket ga je eerst in een strategische sessie in op wat je doet, wat je graag op je site wilt plaatsen, wat je doelgroep zoekt en wat je concurrentie doet. Ook onderzoek je welke We maken een indeling en kiezen een template van Codestag wat past bij jouw bedrijf. Vervolgens schrijft Anneke je teksten, bij jou op kantoor. Het is praktischer, omdat ze dan meteen je bedrijf leert kennen en ze je direct wat kan vragen als ze een vraag heeft. In de namiddag leest ze haar teksten voor, die jij kunt redigeren waar nodig. Je moet dus beschikbaar zijn in de ochtend en in de namiddag, over de dag alleen voor vragen.

De dag hierna gaat Robert je website uploaden. We kiezen je kleurenpallet, je lettertypes en je foto’s. Je kunt kiezen uit een grote database van stockfoto’s en leert meteen hoe je die op maat snijdt voor je website. Aan het einde van de dag is je site af. Je kunt de site zelf later nog aanpassen. Als je niet meer weet hoe dat moet, hebben we vele instructiefilmpjes over jouw site. Weet je het nog niet, dan kun je een mailtje sturen.

We garanderen je dat je website in twee dagen staat. Zo niet, dan werken we kosteloos door tot deze af is.

Dit zit er allemaal in je pakket:

  • Strategische sessie
  • Teksten site (max 2.000 woorden)
  • Template Codestag
  • Rechtenvrije Stockfoto’s
  • Eventueel profielfoto
  • Eenvoudig logo
  • Huisstijl + handleiding
  • Uitleg WordPress
  • Toegang tot instructiedatabase
  • Hackbescherming & back-up

€ 1250,- ex hosting (nog meer woorden nodig, of bijvoorbeeld ook vacatureteksten? Dat krijg je een extra offerte)


Prijs is exclusief hosting, 10 euro per maand via Webbify. Wanneer je geen hosting kiest via Webbify, zijn daar kosten aan verbonden.

Containerplein

website & tekst XL

Containerplein is een nieuw depot op de Tweede Maasvlakte. Anneke had voor het moederbedrijf van Containerplein al eerder de websiteteksten geschreven. Containerplein vroeg voor dit keer aan Terra Cacti het hele traject op te pakken. Daarvoor hadden we twee weken. In twee dagen stond de site, schreef Anneke de teksten en regelde we een ontwerper die het logo ontwierp.

Kool BV

website & tekst XL

Kool bestond al ruim tien jaar onder de hoede van Jaap Jan Kool, maar had al die tijd geen website. De marketing ging van mond-tot-mond. Toen kwam Eva Kool, de zus van Jaap Jan, in het bedrijf. Zij wilde wel een website, vooral om professioneler te ogen wanneer ze inzetten op grote projecten voor de overheid. Met haar bouwden we de website, kozen we de kleuren en symbolen en deelden we de website in in verschillende werkzaamheden. Vervolgens interviewde Anneke Jaap Jan over zijn werkzaamheden en schreef ze de teksten. De website werd in twee dagen opgeleverd.