Dockbite. Onderzoek de morgen

Dockbite is een AI-developmentbureau. Zij vroegen ons de teksten te schrijven voor hun nieuwe website. Zie hier een voorbeeld van hun homepagetekst en een portfoliotekst.

Shaping the future

Dockbite bouwt online oplossingen voor bedrijven die verder denken dan vandaag. Met het gebruik van slimme development tools en artificial intelligence bouwen we intuïtieve applicaties voor bedrijven, zoals Randstad Groep, NUON, Smurfit Kappa Group en AenC Groep. We beantwoorden hiermee niet alleen de vraag van nu, we onderzoeken ook de vragen van morgen.

Het resultaat is meer dan een efficiëntere werkwijze of procesmatige denkwijze. Onze tools geven je een onmisbaar inzicht in jouw data. Slimme apps en dashboards die je een voorsprong geven op de markt. Ongeacht je industrie.

Samen met de opdrachtgever zoeken we waar we de organisatie digitaal kunnen verbeteren. Oplossingen die leiden tot een meetbaar rendement. De producten die we bouwen, leveren we op in sprints. Door de opvolgende opleveringen, komen we tot een snel werkbaar model. Een tool die werkt voor jouw mensen, jouw klanten, jouw organisatie.

Nu, en later. Want al onze tools zijn schaalbaar in functionaliteit en users. Door de data slim te converteren naar waardevolle input, zorgen we dat je niet alleen weet hoe de toekomst eruit gaat zien. We zorgen ervoor dat je die kunt gaan bepalen.

SMURFIT KAPPA 3D-DISPLAYCONFIGURATOR

Smurfit Kappa is wereldspeler in recyclebare verpakkingen. We realiseerden een slimme 3D-displayconfigurator voor het ontwerpproces van displays. Door de koppeling van inkoopdata aan de digitale producten, blijven partijen ook na de final-versie partijen smooth communiceren.

CENTRALISERING PROCES

Displays zijn kartonnen presentatieboxen voor producten. Smurfit Kappa levert deze in 35 landen. Smurfit Kappa vroeg ons het ontwerpproces van de displays om te zetten naar een slimme tool. Zo kan de service verbeteren en het proces efficiënter worden ingestoken. We bouwden hierop een displayconfigurator waarin het volledige ontwerpproces is gedigitaliseerd en centraal wordt aangestuurd.

DRAG AND DROPPEN MAAR

De studio importeert 3D-modellen in de configurator die worden ontworpen in modelleerprogramma Artios CAD 3D. In de configurator kan de studio de modellen ombouwen en verrijken door het uploaden van platte afbeeldingen op het 3D-model. Deze producten worden vervolgens in de configurator geplaatst en uitgelezen met three.js techniek. In de tool zijn alle configureer-componenten drag and drop-based, waardoor de tool intuïtief en eenvoudig te gebruiken is. Onze toepassing van three.js en het PhysicsJS algoritme maakt werken in 3D-weergaves enorm effectief in de tool.  

Doordat de configurator cloud-based is, kunnen partijen vanuit diverse locaties aan hetzelfde product werken. Dat zorgt ervoor dat beide partijen (studio en brandmanager) continue betrokken blijven bij de invulling van de display.

SLIMME CO-PACKERSMANUAL

Om de dialoog ook na het ontwerpproces te versoepelen en te continueren, is relevante data aan de digitale producten gekoppeld. Wanneer de final version in de configurator is gerealiseerd, kan de brandmanager direct de co-packers manual downloaden.

Dit was voorheen een langdurig en intensief handmatig-proces. Door de co-packers manual mee te nemen in de functionaliteit van de configurator, wordt de continuïteit van de dialoog tussen partijen gewaarborgd. Het digitale proces is gestroomlijnder en levert tegelijkertijd een tijdswinst op voor studio en klant van minimaal 30 procent.