Motel Mozaïque. When we clash we meet

Voor het jaarlijks terugkerende festival van Motel Mozaïque schreef Terra Cacti verschillende slogans, de kernteksten van de website en allerlei teksten die je terugvindt op posters, shirts, flyers en video’s.

YOU ARE PART OF US

Slogan 2019 Terra Cacti

MOMO 2019 vindt plaats op 18, 19 en 20 april en is een ode aan de verwondering en de stad Rotterdam. Begin het festival met Britse soul of Aziatisch garagerock, eindig hem ver na middernacht op een geheim feest. Laat je gidsen door onze stad. Slaap in het Art Motel. Doe mee met performance art. Zie een adembenemende dansvoorstelling. En muziek. Een shitload aan nieuwe muziek.

Muziek. Performance.
Kunst. Tours.
Sleep-in. Straat.

Drie dagen pakken we je telkens weer in met ontmoetingen. Gemakkelijk en soms ietwat ongemakkelijk.

We steken je in een nieuwe jas die je meteen lekker vindt zitten. Je favoriete nieuwe muziek, kunst om aan te vergapen, uitdagende performance, straatbeelden. En we dagen je uit jezelf te leren kennen door de jas die je niet past. De schoonheid van de tegenpool, het onbekende.

We programmeren naar potentie, met hier en daar wat verdiende sporen. We bouwen constant aan toffe samenwerkingen in muziek en performance. Een Rotterdams orkest met een Duitse techno DJ. Een Zuid-Amerikaanse percussieband met een Scandinavische singer-songwriter. Botsingen die leiden tot een blijvende herinnering en vaak een langdurig partnerschap.

Rationale slogan – Terra Cacti

Ons festival kent geen dranghekken, Rotterdam is ons terrein

We willen je onze stad laten leren kennen. Niet echt een allemansvriend, maar het heeft de potentie om je beste te worden. Onze venues zijn verspreid door de stad en het programma gaat over van buiten naar binnen en omgekeerd. Om Rotterdam nog beter te leren kennen, organiseren we dertig verschillende guided tours door de stad, laten we je slapen in het futuristische en awardwinning CityHub Hotel, comfy hostels of in het pop-up MOMO Art Motel (waar we je later meer over vertellen).


Weet wat je kan verwachten, omdat je niet precies weet wat je kan verwachten

We beloven dat dat een goed ding is. Achteraf krijgen we te horen dat we gekmakende keuzes hebben gegeven. Opvallend veel mensen kopen een kaartje zonder bekendmakingen, vertrouwende op 18 jaren van voorgaande verrassingen. Ben jij er daar niet één van? Ook goed.WHEN WE CLASH WE MEET

Apparat (live), Panda Bear, Melanie de Biasio, Grandbrothers & Ensemble, Winne, De Likt, Black Midi, Prairie WWWW, Jungle By Night, Altin Gün, Anna St. Louis, Bendik Giske, Cherry Glazerr, Cocaine Piss, Colin Self, Drahla, FELBM, Fontaines D.C., Helado Negro, Kokoroko, Lubomyr Melnyk, Nilüfer Yanya, Outlet Drift, Pom Poko, Rimon, The Dandelion en Tourist zijn alvast van de partij. En hopelijk jij.

Jij die het onverwachte verwacht. Jij die open staat voor beleving. Jij, die volledig uit je panty gaat op een psychedelische post-funk band uit Zuid-Somalië. Jij die zonder gêne alles hardop meeblèrt met je favorieten in Rotown. Jij die met tranen in je ogen luistert naar een neo-klassieke pianist. En je hield toch niet van pianomuziek?

About MOMO – Terra Cacti

Laten we elkaar ontmoeten. We botsen vast hier en daar.