Robuust. Zodat jij flexibel kan zijn

Voor hypotheekverlener Robuust schreven we de SEO-teksten. Wij zijn van mening dat SEO verder gaat dan een hit op Google. Je wilt dat mensen overgaan tot actie. Die conversie, die bereik je allen door mensen aan te spreken.

Zie hier een paar voorbeelden van een marketing- (kern)tekst en één van de vele, vele SEO-teksten voor Robuust.

Je eerste koophuis

Kerntekst Robuust – Terra Cacti

Verder kijken dan een lage rente. Samen kijken naar de toekomst.

Het is zover, je gaat je eerste huis kopen! En plotseling betreed je een hele wereld waar je je daarvoor nog nooit mee heb beziggehouden: de hypotheekmarkt. En in die volledig nieuwe wereld moet je één van de belangrijkere beslissingen van je leven maken: een hypotheek afsluiten die bij je past. Daarom leggen we hier voor je uit waar je voor kan kiezen, zodat jij een goed besluit kunt maken. Voor nu, en voor later.

Robuust

Omdat we begrijpen dat er een straks is.

Straks, als jij een extra aflossing wilt doen, zonder extra te hoeven betalen. Straks, als jij dubbel glas wil plaatsen en hiervoor een extra hypotheekbedrag wilt aanvragen. Straks, als jij in een lagere risicoklasse terecht zal komen. Of misschien wel straks, als de marktrente lager staat en jij wilt middelen.

Hoe jouw straks er ook uitziet, je weet dat hij gaat komen. En daarom is er Robuust. Omdat we begrijpen dat er een straks is.

Een hypotheek die past bij jouw leven. Nu en straks.

Robuust

Robuust voor ondernemers en vrije vogels

We begrijpen dat een vast contract niet de enige manier is voor een goed en stabiel inkomen. Bij Robuust kunnen daarom ondernemers al bij de eerste jaarcijfers een hypotheek aanvragen.

De Robuust Hypotheek bij uit elkaar gaan

SEO-paginatekst Terra Cacti

Wanneer de wegen toch scheiden

Verkoop je de woning? En wil je een andere woning kopen? Dan kun je de rente en de restant looptijd van je rentevastperiode die je op dat moment hebt, meenemen naar je nieuwe woning. Dit heet de meeneemregeling. Soms kan dit best voordelig voor je uitpakken wanneer je gaat verhuizen.

Robuust

Voordelen meeneemregeling

Als je nu een gunstige hypotheekrente hebt, dan kan je de rentevastperiode en de rente over het bedrag dat nog openstaat houden als je verhuist naar een nieuwe woning. Stuur ons een bericht, minimaal 30 dagen voor je het bedrag ontvangt over het oude huis waarmee je je oude hypotheek afbetaalt. Bij je volgende huis krijg je dan dezelfde voorwaarden over het afgeloste bedrag. 

Je hebt zes maanden de tijd

Bij Robuust krijg je maar liefst zes maanden de tijd voor je een nieuwe hypotheekakte tekent. Als het langer dan zes maanden duurt, vervalt je recht op de meeneemregeling.

Een hogere hypotheek

Is je nieuwe huis duurder dan het restbedrag van je huidige hypotheek? In dat geval moeten we eerst beoordelen of je deze hogere hypotheek kan krijgen. Voor het verschil sluit je een nieuwe lening af, tegen de actuele hypotheekrente. Je kan dus niet je hypotheek en de voorwaarden daarvan oprekken naar een hogere waarde.

Wisselen van hypotheekvorm

Je meegenomen hypotheek geldt voor de looptijd van je huidige hypotheek. Je kunt dus niet de looptijd verlengen. Wel mag je ervoor kiezen om je hypotheekvorm om te zetten: van annuïtair naar lineair, of juist andersom.