We Are North. Koers varen

We Are North richt zich op online dienstverlening in de publieke sector. Het jonge bedrijf structureert en transformeert grote hoeveelheden data naar behapbare informatie. Het omarmt technische innovatie en zoekt altijd naar wegen voor een betere dienstverlening op het gebied van ICT.

Mooie woorden wel hè? Maar hoe zijn we daarbij gekomen?

Voordat we aan de slag gingen met de websiteteksten van We Are North, stelden we een profiel op voor het creatieve brein achter dit bedrijf. We hielden uitvoerige interviews met deze startende ondernemer over toen, nu en de toekomst. Deze profilering hielp Vincent de Winter koers te bepalen. Een nuchtere koers welteverstaan, met een typisch Rotterdamse mentaliteit van de mouwen opstropen. 

Screenshot 2017-03-07 18.32.41

Met het profiel als uitgangspunt waren de websiteteksten zo gepiept. Wij wisten immers van tevoren wat de inhoud, strategie en stijl van We Are North waren.

Vincent is een startende ondernemer, maar stond eigenlijk al tijdens zijn volledige loopbaan met een been in het ondernemerschap. Met een flinke staat van dienst, een goede reputatie, een behoorlijke expertise en een uitgebreid netwerk begon Vincent met We Are North niet zomaar een avontuur, maar nam hij een logische vervolgstap. Deze punten, waar we het uitvoerig over hadden tijdens het schetsen van zijn profiel, lieten we terugkomen in de teksten.

“We Are North heeft een groot netwerk in de publieke sector. Dit netwerk staat centraal in alles wat wij doen. De brede expertise die hieruit voortvloeit zetten wij in in ter verbetering van jouw online dienstverlening. Mensen met elkaar verbinden is namelijk onze favoriete offline bezigheid.”

Nieuwsgierig naar de website van We Are North? Met slechts een klik ben je er.