Bijcolllege op iPad

Dit klinkt toch helemaal niet gezellig,

gelijk over dat tarief beginnen? Ja dat weten we, maar wat we ook weten is dat je vaak gewoon wil weten wat het kost. Het is prettig om helderheid vooraf te hebben, voor allebei. Bij Terra Cacti hebben we inmiddels ervaring genoeg om te weten wat het kost, hoeveel uur het ongeveer kost en ook wat het jou oplevert. Daarom rekenen we in een vasttarief en niet op uurbasis.

Je hoeft bij ons niet de teksten af te nemen als je een website wilt, of andersom. Dus als je al leuke teksten hebt en alleen een site wilt, of liever de teksten door iemand anders laat bouwen, of juist alleen teksten wilt en de website door iemand anders laat bouwen, of een stukje coaching en de rest door iemand anders laten schrijven: alles is helemaal goed. We vinden het juist leuk om ook eens met een ander samen te werken en hebben daar veel positieve ervaringen mee.

Wil je ons een dagje bij jou hebben op kantoor of terugkerend? Ook dan maken we een vaste prijs.

TEKST

Taalcoaching
Wij schrijven mooie teksten, natuurlijk. Maar is de tekst ook echt van jou? Terra Cacti wil je daarom begeleiden in het schrijven van een tekst. Samen met jou gaan we een proces in waarin je onderzoekt wat je wilt schrijven en vervolgens schrijf je de teksten zelf. Wij redigeren ze en bespreken indien vooraf afgesproken, ze daarna je nog een keer met je face-to-face. Taalcoaching begint vanaf 250 euro.

SEO-teksten/Blogs/Interviews/Persberichten
Teksten die bedoeld zijn voor het trekken van publiek, waarbij we slim inzetten op SEO en doelgroep. De kosten hangen af van de voorbereiding en de verspreiding en starten vanaf 150 euro voor een nieuwsbericht.


Terra Cacti – Hats & Tales

WEB

Webdevelopment
In verschillende strategische sessies bouwen we een supergeavanceerde website in Grav voor je. Anneke begeleidt het proces en ontwerpt samen met Robert je site. Robert bouwt de website. We vullen de UX en de homepagetekst hier al voor je in. Een website ontwerpen we vanaf 950 euro.

Website WP-theme
Om kleine ondernemers, uitdragers en bloggers op weg te helpen, leveren wij websites van het bureau Codestag. Dat kost je 250 euro ex hosting.

Hostess-service Terra Cacti
Terra Cacti biedt AWS-hosting met gegarandeerd voldoende schijfruimte voor je website en ongelimiteerd dataverkeer een halfjaarlijkse check voor je website, een back-up en updatesysteem en hackprotectie voor 10 euro per maand.

NB Deze tarieven zijn niet de tarieven die we rekenen voor reclamebureaus en branding-agencies.