Tekst

We schrijven teksten voor websites, elevatorpitches of een brochure, cases, zoals interviews en portfolio, catalogusteksten en communicatieteksten, zoals nieuwsbrieven, updates op je site. Meestal beginnen we met één soort tekst, en doen we uiteindelijk alledrie.

Wanneer je bij ons een tekst opvraagt, gaan we niet zomaar schrijven. Dat zou een typiste ook wel af kunnen. We gaan eerst op zoek naar de essentie van je organisatie of bedrijf in een kennismakingssessie. We beschrijven de missie, visie, kernwaarden en ambitie van je bedrijf. We onderzoeken je doelgroep en wat de doelgroep overtuigt.

Geen zorgen of straks met ons moet gaan bedenken op welke stad je bedrijf lijkt of hoe je bedrijf eruit ziet als een persoon. Daar zijn we niet in geïnteresseerd (en als je ons die brand-boeken levert omdat je denkt dat het ons helpt, dan kunnen we je uit ervaring vertellen: dat helpt ons niet.) Wij zijn ervoor om je verhaal concreet te maken.

We definiëren jouw avontuur

We structuren al je huidige teksten, uitspraken en gedachtenflarden en vertalen dat naar een stoere tekst die blijft hangen, doorspekt van liefde.

Vaag verhaal? Graag!

Een ding moet je ons beloven. Als je besluit om bij ons te komen voor je tekst, beloof ons dan dit: ga je niet verontschuldigen dat je verhaal nog een beetje vaag is. Die horen we vaker. We zijn er juist voor om het helder te maken. En we zijn blij als je beseft dat je daarvoor een tekstschrijver nodig hebt.