Taalcoaching

Laten we samen het proces ingaan. We willen jou laten voelen hoe geweldig het is als je de regels goed op papier krijgt. En als het niet lukt, dan helpen we een handje.

Terra Cacti geeft niet zomaar een tekst. Wij gaan samen met je op zoek naar de essentie van je organisatie of bedrijf in een kennismakingssessie. We onderzoeken je doelgroep en wat de doelgroep overtuigt. We bespreken hoe we dat in de teksten terug laten komen en vervolgens ga jij de teksten schrijven.

Deze teksten kijken we na, zorgvuldig. We geven tips, tricks en laten zien hoe je van jouw tekst, aantrekkelijke copy maakt. Als een echte copywriter.

Workshops

Taalcoaching kun je ook krijgen door aan te sluiten bij onze workshops, die we indelen per categorie of branche. Schudt de angst van de concurrentie van je af – je deelt alleen wat je wilt. En onderzoek met elkaar de doelgroep, je jargon, je missie en visie.

Na de workshop schrijft iedereen voor zich de teksten, waarop wij deze nakijken. Vervolgens krijg je een individuele sessie – bij ons op kantoor of telefonisch, dat ligt aan jou – waarin we nog extra tips meegeven.

Eindredactie

Al teksten geschreven, maar moeten ze nog even door de check? Dat doen wij ook voor je. We bepalen eerst of je tekst een heel- of halffabricaat is. Daarmee bedoelen we of het al een beetje leesbaar is, of dat het nog wel een flinke slag en aanvullingen nodig heeft. En dan gaan we aan de slag met jouw tekst. Je teksten zien er een stuk frisser uit wanneer wij er even naar hebben gekeken. Dat doen we ook in het Engels voor je!

Engels
Teksten nodig in het Engels? Leuk! Wij werken in het Nederlands, maar als jij ze ook nodig hebt in het Engels, dan werken we samen met Maria Kamphuis, een native speaker en vertaler die onze teksten met heel veel liefde nakijkt. Niet alleen op spelling en grammatica, maar ook op cultuur. Zodat je wel je identiteit behoudt, maar niet als een lompe Hollander de internationale scene binnenscheurt.