Website 1000 euro

Voor ZZP-ers bouw ik in samenwerking met Webbify jouw website inclusief huisstijl, beeld en tekst voor 1000 euro ex BTW. Daarvoor steel ik twee dagen van je tijd, waarvan je die dagen bij mij op kantoor bent (of ik op jouw kantoor, tegen kleine meerprijs). Je kunt bij Terra Cacti alleen kiezen voor een template WordPress-websites van Codestag. Je schrijft zelf ook mee aan je teksten.

Dag 1: strategie- en schrijfdag

Op dag 1 gaan we voornamelijk in op de visie en strategie van je bedrijf. Ik heb daarvoor een effectief contentplan ontworpen: de Wat-dan-merkbelofte. We houden op mijn kantoor eerst een strategische sessie van anderhalf uur, waarin we de basis leggen voor de te schrijven teksten.

Daarna gaan we de te schrijven teksten verdelen. Ik geef je tips en uitleg over hoe je de teksten kunt opbouwen. Diezelfde dag nog schrijven we de teksten, bij mij op mijn kantoor en redigeren we de teksten van elkaar. Deze teksten hoeven nog niet helemaal perfect te zijn, maar gelden wel als goede basis om de site op te zetten.

Ook adviseer ik je deze dag over de template van Codestag, als je nog geen keuze hebt gemaakt. Hierna laat ik via Webbify je domeinnaam laten registreren en je hosting* regelen. Ook staat het template op jouw naam en is er een kleine opzet gemaakt met de voorlopige teksten.

Dag 2: huisstijl bepalen & site vullen

Deze dag gaan we je UX-strategie en je huisstijl bepalen en het beeld opmaken. Hoe komen je klanten binnen op je site? Welke lettertypes vind je mooi? Welke kleuren wil je gebruiken? En kies je voor jouw eigen foto’s of gebruiken we stockfoto’s? En hoe maken we de beelden eenduidig op? Heb je symbolen nodig om je diensten uit te tekenen, dan kiezen we die uit via Canva. Wil je een simpel logo op je site en je favicon, dan maken we dat op.

Vervolgens vullen we je site met de teksten. Dan lopen we door je site heen en onderzoeken we of de voorlopige teksten goed werken of niet en passen we aan waar nodig.

Deze dag maken we een uitlegvideo over hoe je de teksten kunt wijzigen, zodat je daar later zelf mee aan de slag kunt. Het wijzigen van de site is aan jou. Wees ervan bewust dat je hier snel in moet trainen om dit onder de knie te krijgen. De eerste maand staat vragen – dus ook domme – over je website vrij.

Voorwaarden

Je bent verplicht hosting af te nemen bij Robert Blinde. Dat is niet per se vervelend! Hij rekent slechts 10 euro per maand, terwijl hij allerlei extra services uitvoert. Alle klanten van Terra Cacti zijn enorm tevreden over zijn hosting. Heb je al hosting? Dan betaal je 300 euro extra. Het is namelijk vaak extra werk gebleken en Robbert zijn verdienmodel is in dit model voornamelijk de hosting, waarvan de meeste klanten niet meer bij hem weggaan. Je bent na een jaar vrij om te gaan.

Je moet twee dagen de tijd hebben. Dag 1 vanaf 9:30 uur tot 16:00 uur doorlopend en dag 2 van 10:00 tot 16:00 uur, maar dan kun je wel tussendoor even een online meeting doen bijvoorbeeld.

Je betaalt zelf de kosten voor je domeinnaam, variƫrend van 1 euro per jaar tot 40 euro per jaar.

De eerste maand staat vragen vrij. Kom je er daarna niet uit? Dan reken ik 50 euro voor een vraag hoe je de site aan moet passen (tenzij het een vraag is die buiten jouw macht ligt). Dit is niet om rijk te worden, maar omdat ik anders een soort WordPressbaken blijk te worden, terwijl de antwoorden vaak zeer simpel zijn, in de video te vinden zijn en omdat mensen de eerste maand niet hebben geoefend in het wijzigen van de site.

Wil je liever mij later inhuren om je teksten te wijzigen? Dat kan ook, daarvoor reken ik een vast tarief.