Websites

In samenwerking met Robert Blinde van Webbify bouwen wij ultratoffe websites. We gaan met jou in gesprek over wat je bedrijf is, wat er nodig is op je website en wat je doelgroep is. Vervolgens maken we een ontwerp en dan gaan we dat bouwen.

Anneke begeleidt het proces en ontwerpt samen met Robert je site. We vullen de UX en de homepagetekst hier al voor je in. De prijs bepalen we vooraf, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De prijs van een website is gelegen aan de structuur en de complexiteit.

Je website wordt gebouwd in Grav, een open source modern flatfile CMS. Dat geeft een enorme vrijheid in het ontwerp en betrouwbaarder en flexibeler dan WordPress.

Voorbeelden:
Ontwerp en development start vanaf 950 euro, met homepagetekst en slogan. Een website als Mieke Cuppen is daar een voorbeeld van. Een website als Bijcollege, met veel verschillende structuren, opbouw en features, is ongeveer het dubbele. Vegetarische gerechten voor mijn vleesetende vriend zal daar tussenin terechtkomen. Dit is een website inclusief het ontwerp door Anneke Kortleve.Wij hebben deze voorbeeldwebsites zelf ontworpen. Wil je er een ontwerper bij? Dat vinden we te gek. We werken zelf graag samen met Sophie Balch van ST-DUO en kunnen haar meenemen in onze offerte.

Codestag
Ben je een nog startende ondernemer, blogger of uitdrager? Dan kunnen we ook een website voor je maken in Codestag, een WordPress-template. Dat kost je ongeveer 250 euro inclusief homepagetekst en slogan.


Voorbeelden Codestag: deze Terra Cacti-website waar je nu op zit, RenLennyRen en dit blog van Cathrine Thuve.