Portfolio

Onze projecten:

Roos Marie van der Werff

website + coaching

Roos Marie van der Werff veranderde haar loopbaan van actrice en theaterdocent naar scenarioschrijver. Het opzetten van haar portfolio en daarmee profileren, was voor Roos de grootste uitdaging. Daarvoor had zij vooral coaching nodig om de stap te zetten. De teksten die ze schreef, die hadden natuurlijk weinig redactie nodig. Ze kan heel goed schrijven! Fijn om dat nu ook aan de wereld te laten zien.

Ik dacht eerst, wat ga ik erop zetten? Anneke liet mij zien dat alles wat ik tot nu toe heb bedacht, met wie ik samenwerk, op de site mag en dat dat een goed beeld geeft. Het voelt nu alsof ik mijzelf erken voor wat ik doe. En ik vind de site echt prachtig.

Roos Marie van der werff

Containerplein

website & tekst XL

Containerplein is een nieuw depot op de Tweede Maasvlakte. Anneke had voor het moederbedrijf van Containerplein al eerder de websiteteksten geschreven. Containerplein vroeg voor dit keer aan Terra Cacti het hele traject op te pakken. Daarvoor hadden we twee weken. In twee dagen stond de site, schreef Anneke de teksten en regelde we een ontwerper die het logo ontwierp.

Roerende Zaken

website & tekst

Roerende Zaken is de coachingspraktijk van Caroline van de Griend. Haar website moest een reflectie worden van hoe zij is, stoer en invoelend. Dat noemt zij zelf ‘de zachte kracht’. We kozen voor een zwarte achtgrond en foto’s van haarzelf met minder kleurverzadiging.

Kool BV

website & tekst XL

Kool bestond al ruim tien jaar onder de hoede van Jaap Jan Kool, maar had al die tijd geen website. De marketing ging van mond-tot-mond. Toen kwam Eva Kool, de zus van Jaap Jan, in het bedrijf. Zij wilde wel een website, vooral om professioneler te ogen wanneer ze inzetten op grote projecten voor de overheid. Met haar bouwden we de website, kozen we de kleuren en symbolen en deelden we de website in in verschillende werkzaamheden. Vervolgens interviewde Anneke Jaap Jan over zijn werkzaamheden en schreef ze de teksten. De website werd in twee dagen opgeleverd.

(Eigen site)

Anneke Kortleve

Misschien een beetje flauw om je eigen site onder je portfolio te zetten, maar dit template dat hier is gebruikt, geeft een goed beeld van de tijdloosheid van Codestag, zowel in code als ontwerp. Dit template is namelijk zo’n zes jaar geleden ontwikkeld en gebruikte ik – Anneke – toen mijn tekstbureau nog Schrijfbedrijf Kortom heette en het werkt nog steeds ontzettend goed en het CMS is nog steeds up to date en geruisloos in gebruik.

ANNEKE KORTLEVE, TERRA CACTI

Ps. Voor alle opdrachtgevers van Terra Cacti werken we met een template van Codestag. Ook de site van Terra Cacti is gemaakt in Codestag. We werken voor Terra Cacti niet buiten deze templates, omdat we de prijs scherp willen houden voor onze opdrachtgevers. Wil je liever zelf een ontwerp laten bouwen voor een goede prijs? Neem dan contact op met Robert Blinde van Webbify. Anneke Kortleve kun je natuurlijk ook los inhuren.